måndag 30 juni 2008

Premiär!


Tack vare många fantastiska vänner och min fantastiska familj, så hann vi!
Lördagen den 28 juni öppnade vi Nyhems byggnadsvård. Vädret var jättefint. Trädäcket utanför såg ut så här. Bakom fotografens "rygg" ligger alltså vattnet. Ni kan tänka er vilket fint läge det är!

Lumppapp riven i rutor, sitter (kvar!) på väggarna. Målad vit upptill och en bröstning i grått nedtill. En svart (handmålad!) linje emellan.Färgproverna på plats.
Puh, vilken helg... Och vecka!
Öppettider i sommar: Mån-Ons 10.00-17.00, Lördag 10.00-14.00

10 kommentarer:

Granne med Selma sa...

Ser FANTASTISKT ut! Glöm inte att bara gå och mysa lite i din fina butik... stryka med handen över färgprover... betrakta de vackra väggarna och dofta på linoljefärgen. Då orkar man när det blir jäktigt frampå:-)
Kram Sussie

Gagga sa...

Så roligt att du är igång! Önskar dig lycka o framgång! Tittat in nästa gång jag åker in till stan.
Hoppas du o de dina har tid, lust o möjlighet att komma hit på vår musikfest vid ateljén nu på lördag. La lapp med inbjudan i en brevlåderad vid vägen in till dig, men det stod inga namn på lådorna så.... jag upprepar här: VARMT VÄLKOMNA!!!! Träffar du några av de andra "järva kvinnorna" innan dess så hälsa från mig att ALLA är välkomna!!!!

Annika sa...

Hääärligt!!! Vet ju hur vackert din butik ligger... Kommer att titta in så fort som möjligt... Butiken blev jättesnygg o ja visste allt att du skulle hinna... :) Annika

Unknown sa...

Snyggt jobbat!

Kom på att jag behöver några snygga fönsterhakar som passar in snyggt på mina fönster. De där pinnarna som sitter i underkant av fönstret och man använder när man vill ställa fönstret på glänt.
(Järnhandeln här bredvid har en ickevacker modell i formgjuten grå plast som nog bäst passar in ngt miljonprojekt från 70-talet och de vill jag helst inte använda.)
Jag tror du vet hur det ser ut i min lgh. Fönstren är innåtgående.
Är det ngt som finns hos Nyhems?

/Daniel

Bergagårdens Lina sa...

Härligt! Så fint det blev! Hoppas att kunderna kommer i långa rader!! Om man bara bodde lite närmare...

Vända blad sa...

Å så fint det blev!! Man blir verkligen sugen på att handla, men det är ju tanken också hihi...
Kram Maria

♥ Pia... sa...

Tänk ..nu behöver man inte säga..Åh om jag ändå bodde lite närmare....nu gör jag det..tittar in nästa gång jag tar en sväng över stan..:)....väldigt vackert ställe och ha en butik på..bättre kan det väl nästan inte bli..ha de..PIA

Stommen sa...

Hur gick premiären?

n o r d i n g å r d e n sa...

Nej men vilken fin butik ni har öppnat och vilket läge, intill vattnet!! Stort GRATTIS och LYCKA till önskar jag er! Mari.

Målargården sa...

Butiken ser jätterhärlig ut. Kommer jag till Arvika i sommar skall jag verkligen försöka hinna med en titt in till dig. Ha nu en jätteskön sommar så ses vi bloggare i rymden igen till hösten. Kram Eva-Mari