fredag 10 juni 2011

Frukosthörnan

Bloggerskan "Miss Universum" formulerade det så bra; "Jag bloggar för att bli påmind om tjusningen med att bo på landet..." (Obs, fritt ur mitt minne, hon kanske sa det mkt bättre, men andemeningen hoppas jag är korrekt...) Så är det. Som en liten dagbok över det sköna runt omkring. Som är svårt att alltid SE och uppskatta "till vardags".

Önskar jag visat er vad underbar den här björkhagen var i våras, när vitsipporna täckte hela marken. Lika underbar är den nu, smörblommorna vippar lite och korna har kommit hem från vintervistet.
This is Mumford! A calf, named after good friends in England...
Och detta kan jag sitta och se på från frukosthörnan, till vänster om entrén. Utefrukostar är bäst! Och just nu visar sig Värmland från sin soliga sida.


Här lade vi skiffer och sådde gräs emellan. Vi har fler (och fulare!) markbeläggningar i trädgården. Stenplattor har vi också, men de känns mer "stadsville-aktiga". Praktiskt att bara klippa gräset mellan skifferplattorna med gräsklipparen.

Snart sommarlov, och kanske mer tid till blogg...

4 kommentarer:

Annika sa...

Gôtt mä e frukosthörne du.... njuter på altan jä.... nu viser sä sômmarn frå si rätte sie.... trivs.... o njuter.... tänkte att på dä en dag när vi fräste förbi på väg te stan..... tar vägen runt Ch-berg o övver G-skog iblann mä hojen...:) töcker dä ä sô fint ätter dän vägen.... Ha e go pingst.... Kram Annika

Anonym sa...

Björkhage och tamdjur med kalvar intill bostadshuset - kan nog inte bli bättre! Härligt att du har tid att NJUTA!

Vintage sa...

Ser hur ljuvligt ut som helst! Kramis susanne

Målargården sa...

Meeeeen så söt han är, Mumford!
Vilken fin frukostplats ni gjort. Där blir det nog låååååånga frukostar. *ler*,,,tänker bara på mina egna på vår plats. Vill önska dig en jättefin och mysig midsommar med förhoppningsvis vackert väder och massor av god mat och dryck. Hos mig finns ett fint utflyktsmål att kanske åka till. /Kram! Eva-Mari